Îndepărtarea azbestului/acoperiș nou

Acoperișul clădirii sau grajdul are nevoie de înlocuire deoarece conține azbest? Sau intenționați să vă demolați ferma sau clădirea? Asigurăm remedierea azbestului cu sau fără instalarea unui acoperiș nou. Pe lângă îndepărtarea azbestului, putem furniza și / sau instala un acoperiș nou din foi de fibrociment, foi de acoperiș din plastic sau, eventual, panouri sandwich izolate.

Îndepărtarea azbestului

În primul rând, azbestul trebuie îndepărtat. Îndepărtarea azbestului trebuie efectuată de către profesioniști instruiți. Genugten Agri se ocupă de întreaga remediere, inclusiv de îndepărtarea materialelor. Angajarea unei companii certificate este reglementată și obligatorie prin lege. Îmbrăcămintea de protecție și protecția respirației purtate de lucrători asigură un mediu de lucru sigur.

De ce trebuie să îndepărtați azbestul acuma?
– Companiile de asigurări majorează primele pentru clădirile care conțin azbest.
– Costurile de remediere cresc în fiecare an. Cu cât începeți mai repede, cu atât este mai ieftin.
– Pe deasupra, este o practică mai obișnuită să remediați și solul de lângă acoperișuri. Acest lucru se datorează faptului că apa de ploaie care trece peste acoperișurile din azbest ajunge în pământ. Acest lucru poate determina azbestul să intre în sol, ceea ce înseamnă costuri de remediere și mai mari.

Panouri solare

În plus, cu un acoperiș nou izolat puteți economisi energie și, eventual, puteți genera energie atunci când instalați panouri solare. Deoarece plăcile de azbest sunt grele, construcția existentă poate suporta greutatea panourilor solare dacă alegeți un panou de acoperiș mai ușor.

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp