Structura acoperișului și a pereților

Genugten Agri Projects B.V. livrează și instalează structuri complete din oțel cu rigle din cherestea sau oțel. Pentru acoperiș sunt livrate diferite tipuri de tablă profilată din oțel, panouri sandwich, panouri ecologice, dar și tablă cutată tradițională. O gamă largă de materiale izolante este disponibilă pentru acoperișuri, cum ar fi pături de vată de sticlă și foi izolante din PU și PS.

Pentru a construi pereții exteriori, Genugten Agri Projects oferă elemente prefabricate din beton izolat, panouri sandwich și tablă profilată din oțel. Și pentru pereții interiori ai fermei, vă putem furniza diferite tipuri de secțiuni și panouri din plastic (PVC) care pot fi instalate în profile din oțel inoxidabil.

În textul de mai jos, câteva dintre opțiunile disponibile pentru fiecare secțiune de clădire vor fi revizuite. Pe lângă opțiunile de mai jos, există numeroase alte posibilități în ceea ce privește utilizarea materialelor în construcție. Dacă doriți să primiți mai multe informații despre construcția / renovarea fermei dvs. sau livrarea materialelor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Pane din oțel
Folosirea panelor de oțel permite o deschidere mai mare între structura de oțel. Ca urmare, sunt necesare mai puține cadre și pot fi amplasate mai departe. În acest caz, compartimentările din ferma de porci pot fi mărite. Panele din oțel, care pot fi utilizate pentru deschideri de la 6 la 10 metri, sunt ușoare și sunt ușor de instalat.

Acoperișuri

Foi profilate din oțel
Genugten Agri Projects B.V. furnizează foi de acoperiș profilate din oțel. În plus față de avantajul că plăcile profilate din oțel au o greutate mai mică, ele sunt potrivite și pentru o deschidere mai mare între pane de la 1,5 la 1,8 metri. În plus, prețul pe m² de acoperiș este mai mic decât în cazul foilor de tablă cutată convenționale, deoarece nu mai este necesar să se ia în considerare o suprapunere de 15%. La cererea clientului, foile pot fi furnizate cu un strat gros de plastisol în diferite culori. Acoperirea este garantată timp de 10 ani. Foile sunt livrate în lungimi de până la 15 metri, permițând instalarea foarte rapidă. Dacă, din cauza reglementărilor locale, trebuie instalate foi ondulate, pot fi furnizate foi ondulate din oțel negru. Păturile izolante din vată de sticlă sunt cele mai potrivite pentru acoperișurile cu foi profilate din oțel.

Panouri sandwich si panouri eco
Dacă acoperișul trebuie izolat, puteți opta pentru panouri sandwich sau eco. Cea mai utilizată grosime a panoului este de 60 mm, dar sunt posibile și 40 și 80 mm. Cu aceste panouri se obține o izolație de înaltă calitate. În plus față de asamblarea rapidă, utilizarea acestor panouri permite o deschidere mai mare între pane, care poate economisi și mai mult costurile de asamblare. Panourile sandwich au foi profilate din oțel de diferite grosimi și materiale de acoperire pe ambele părți. Panourile ecologice au o folie de aluminiu pe partea interioară în locul unei plăci de profil din oțel. Acest lucru face ca aceste panouri să fie mai puțin costisitoare, dar acest lucru este parțial compensat de costul suplimentar datorită deschiderii mai mici între pane.

Foi profilate
Deși foile profilate tradiționale sunt utilizate din ce în ce mai puțin, Genugten Agri Projects furnizează în continuare gama completă de foi profilate din fibră de ciment fără azbest cu toate accesoriile și materialele de fixare necesare.

Izolarea acoperișului

Fermele moderne de porci sunt prevăzute cu un tavan de aerisire „Soft-Air”. Prin utilizarea acestui tavan, nu există pierderi de căldură prin acoperiș în perioadele mai reci, ceea ce înseamnă că economisiți costurile de încălzire. În această situație, izolația acoperișului este necesară doar pentru a împiedica încălzirea prea mare a aerului de deasupra tavanului în zilele toride. Genugten Agri Projects B.V. furnizează o gamă largă de materiale izolante pentru acoperișuri și tavane.

Plăci izolante din vată minerala de sticlă
Cu această metodă de izolare (placi izolante din vată minerală de sticlă), care sunt prevăzute cu o folie pe partea inferioară, sunt plasate deasupra panelor. Tablele profilate din oțel sunt instalate direct deasupra plăcilor izolante din vată de sticlă. Acest lucru are ca rezultat o așa-numită structură de „acoperiș rece”, ceea ce înseamnă că temperatura foilor de acoperiș crește și scade odată cu temperatura exterioară. Acest lucru previne condensul pe partea inferioară a foilor. Această utilizare a plăcilor de izolare nu este posibilă în combinație cu plăcile profilate din fibrociment, deoarece aceste plăci necesită ventilație pe partea inferioară a plăcilor. Atunci când se utilizează plăci profilate, este, prin urmare, necesar ca o scândură să fie montată deasupra acestor plăci de izolație, iar plăcile profilate să fie instalate deasupra scândurii. Genugten Agri furnizează plăci izolante din vată de sticlă de diferite grosimi, lungimi și lățimi de 100 și 120 cm.

Plăci izolante din PU
Aceste bine cunoscute plăci izolante, prevăzute cu folie de alukraft pe ambele părți, sunt utilizate pe scară largă în sectorul agricol. Aceste plăci sunt puternice, disponibile în diferite grosimi și ușor de instalat. Plăcile pot fi livrate cu fețele plane, făcându-le potrivite pentru a fi utilizate cu profile H din plastic sau cu rabaturi, ceea ce le face să se suprapună parțial. Aceste plăci au o bună valoare de izolație și sunt ușor de curățat. Atunci când se utilizează un tavan de ventilație „Soft-Air”, o grosime a plăcii de 30 mm este suficientă pentru izolarea acoperișului. Dacă aceste plăci izolante sunt utilizate în combinație cu un alt sistem de ventilație, care funcționează prin tavan, trebuie aleasă o grosime de 60 mm.

Plăci izolante PS
Plăcile izolante PS pot fi utilizate și pentru izolarea acoperișului. Aceste plăci de polistiren au o valoare de izolație mai mică și sunt mult mai ieftine decât plăcile izolante de calitate superioară. În plus, plăcile de polistiren cu densitate mai mare sunt disponibile în cele mai comune grosimi de 40, 50 și 60 mm.

Pereți exteriori

Tot mai multe companii preferă să utilizeze elemente prefabricate din beton. Aceste elemente din beton pot fi furnizate cu diferite modele de pietriș și cărămidă. Metoda de construcție rapidă permite economisirea timpului atunci când se utilizează aceste elemente. În plus, aceste elemente permit realizarea unei clădiri de foarte bună calitate. Acești pereți de beton sunt disponibili în diferite grosimi, în funcție de izolația dorită. Toate deschiderile necesare pentru ferestre, supape de admisie și uși sunt deja realizate în panouri în timpul producției.

Pereți interiori

Pereții interiori din plastic multifuncționali sunt ușor de instalat. Sunt finisate cu profile din oțel inoxidabil. Acești pereți din plastic sunt confecționați din PVC de prima calitate și au o grosime de 35 mm. Sunt disponibile în diferite înălțimi în culorile gri deschis și alb murdar. În loc de secțiuni din PVC, panourile din PE – care sunt mai stabile – pot fi utilizate pentru a crea pereți din plastic. Aceste panouri au o lățime de 1 metru și o grosime de 50 mm.

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp