Construcție la cheie

Genugten Agri Projects B.V. este specializată în construcția de ferme moderne de animale, în principal ferme de porci și produse lactate. Compania noastra este specializata in lucrul conform principiului „la cheie”. La cheie înseamnă practic că Genugten Agri gestionează întregul proiect, de la acordarea autorizațiilor până la realizarea construcției, amenajării și tehnologiei inclusiv.

Datorită cunoștințelor noastre extinse cu privire la aplicarea corectă a produselor și sistemelor pe piață și experienței proprii pe diferite ferme de animale, reușim să ne eliberăm clienții și să rămânem competitivi ca preț și calitate. Prin principiul de la cheie ne asigurăm că clienții noștri pot lucra ani de zile fără probleme și că se pot concentra pe propria lor muncă în fermă. Construim aceste proiecte în toată Europa. Angajații noștri profesioniști sunt formați multidisciplinar. Din acest motiv, ne putem angaja angajații într-un proiect în care să rămână de la început până la sfârșit. Managementul proiectelor se coordonează de la biroul nostru principal din Olanda. Fiecare proiect este condus de un lider de proiect. Această metodă oferă avantajul că putem lucra cu ușurință oriunde în Europa și că clientul trebuie să aibă de-a face cu aceiași oameni pe tot parcursul proiectului.

Un singur punct de contact
Unul dintre avantajele majore ale construcției prin metoda la cheie este că, clientul are doar un singur punct de contact. Genugten Agri preia toate sarcinile asociate construcției unei ferme funcționale și asigură coordonarea corectă a diferitelor discipline implicate. Genugten Agri Projects B.V. aranjează pregătirea și, în strânsă colaborare cu dumneavoastră, realizează un proiect solid, eficient al fermei care urmează să fie construită. În acest sens, luăm în considerare legile aplicabile, reglementările locale, planul de zonare și dorințele dumneavoastră personale.

Traiectoria
Întregul proces, de la introducere până la livrarea finală, durează adesea între 1,5 și 3 ani, în funcție de dimensiunea proiectului, timpul de răspuns/luarea deciziilor și cooperarea guvernului (local). Obținerea unui permis durează adesea între 1 și 2 ani, iar procesul de construcție în sine durează între 8 și 15 luni. Daca exista deja proiect si/sau autorizatie, putem face si o oferta pentru realizarea proiectului existent.

CapitolDescriereLună
1Întâlnire introductivă – orientare0-1
2Cotatie pentru realizarea designului0-1
3Vizitarea șantierului0-1
4Primul design1-3
5Planificarea modului și câte animale să plaseze în fermă1-3
6Proiecte
1-3. Desene de construcție / desene de proiectare
4.0 Sistem de ventilație incl. calcule
Planul electricitate incl. calcule
6.0 Sistem de încălzire incl. calcule
7.0 Echipamente stabile și racorduri la apă
8. Sistem de alimentare incl. calcule
9. Depozitarea dejectiilor
9.5 Proiectare pentru gard, doc de încărcare etc.
7Finalizarea designului2-4
8Arhitectul local supraveghează cererea de autorizație4-5
9Calcule de construcție4-5
10Biroul de experți de mediu întocmește raportul EIM4-6
11Obținerea permiselor de la administrația (locală).6-20
12Cotatie pentru realizare la cheie2-4
13Transformarea designului în desene de construcție/desene detaliate2-5
14Executare constructii, inclusiv utilaje si instalatii de grajduri5-15
15livrare finală12-20

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp