GECO Finisarea pardoselii

Podeaua din grajdul, depozitul sau atelieru este una dintre cele mai importante părți din grajd sau clădire în general. Podeaua este folosită în mod constant de dvs., de echipamentele dvs. sau de animalele din ferma dvs. și, prin urmare, este important să vă asigurați că podeaua este bine întreținută. Având grijă de podea, creșteți durata de viață a pardoselii din clădire. Prin aplicarea unui strat pe podea, puteți crește durata de viață a podelei. Prin aplicarea unui strat de acoperire, podeaua devine rezistentă la umezeală, dejecții sau alte substanțe chimice agresive. Bacteriile și germenii nu au nicio șansă să se așeze pe podeaua fermei dvs. Genugten Agri a dezvoltat produsul GECO în colaborare cu furnizorii săi. Această acoperire vă poate ajuta să vă protejați podeaua și poate fi livrată din stoc.

Produsul este alcătuit dintr-o serie de componente diferite, care în esență se reduce la un grund și la un ultim strat. De asemenea, puteți stropi acoperirea cu nisip de cuarț. Stropind, nisipul de cuarț pe podea crează mai multă aderență. Aceasta este importată pe coridoarele centrale sau la stația de hrănire a porcilor.

Doriți să primiți mai multe informații despre finisarea podelelor din clădirea dvs.? Nu ezitați și contactați Genugten Agri Projects sunând la +31 413 483 100 sau trimițând un e-mail la info@genugten-agri.nl.

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp