Depozitarea dejecțiilor

Depozitarea dejecțiilor este foarte importantă în anumite anotimpuri ale anului. Dejecțiile nu poat fi aplicate pe teren pe tot parcursul anului. În consultare cu dvs. și în colaborare cu furnizorii noștri, vă putem oferi o soluție personalizată pentru depozitarea acestora.

Genugten Agri Projects B.V. a furnizat și a instalat mai multe facilități de depozitare a dejecțiilor. Prin adăugarea uneia sau mai multor facilități de depozitare a dejecțiilor puteți crea posibilități suplimentare de depozitare. Acest lucru poate fi important în anumite anotimpuri ale anului. Regulamentele anumitor guverne vă pot obliga să depozitați dejecțiile în anumite anotimpuri. Fiecare depozit de dejecții poate fi creat folosind materiale diferite, fiecare cu propriile beneficii.

Pe lângă depozitarea dejecțiilor, aceste silozuri pot fi folosite pentru depozitarea diferitelor lichide, cum ar fi apa sau nămolul. Genugten Agri are o gamă largă de posibilități și dimensiuni în ceea ce privește depozitarea.

Căutați să creați un depozit suplimentar pentru dejecții? Sau sunteți în căutarea unui depozit pentru apă sau orice alt lichid? Nu ezitați să contactați angajații noștri. Sunt bucuroși să vă ajute. Le puteți contacta apelând +31 (0) 413 483 100 sau trimițând un e-mail la info@genugten-agri.nl.

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp