Cuve / infrastructură

Construcția unei ferme de animale începe de la desen. La urma urmei, un plan bine gândit oferă avantaje în timpul construcției și când începeți să utilizați clădirea. Datorită experienței noastre de ani de zile în construcția fermelor de creștere a animalelor, putem discuta cu dvs. despre posibilitățile cu privire la cuvele fermei dvs. Putem discuta despre avantajele și dezavantajele posibilităților pentru a proiecta un plan adecvat.

Eliminarea dejecțiilor / canalizare
Înainte de a începe cu radierul cuvelor ale fermei, majoritatea proiectelor necesită construirea unui sistem de canalizare pentru îndepărtarea dejecțiilor. Genugten Agri Projects B.V. furnizează un pachet complet de țevi de scurgere, supape și fitinguri care îndeplinesc cerințele legale din țara dumneavoastră. Cel mai frecvent clienții optează pentru un sistem de canalizare pentru eliminarea dejecțiilor. Prin utilizarea dopurilor, dejecțiile pot fi descărcate de la compartimente separate la o stație de pompare unde este descărcat în continuare.

Radierul si pereții cuvelor
După instalarea unui sistem de descărcare a dejecțiilort, radierul și pereții cuvelor sunt construite. Toate materialele precum ochiurile de armare, barele, distanțierii și betonul sunt furnizate de Genugten Agri. Radierul și pereții sunt turnate de proprii angajați și / sau de subcontractanți permanenți cu care avem o cooperare îndelungată și strânsă. Inspecția pe șantier este întotdeauna efectuată de angajații Genugten Agri pentru a asigura calitatea promisă.

De asemenea, furnizăm toate sistemele de dejecții care economisesc emisiile, cum ar fi sistemul de jgheaburi Flug Genugten Agri Genu-Vac. Alte sisteme includ sistemul IC-V pentru creșterea porcilor și sistemul Sondag pentru purcei. Acestea sunt sisteme în care pereții înclinați sunt așezați în canalele de dejecții. Acești pereți sunt disponibili într-o versiune din plastic sau beton. Dacă sunteți interesat de un sistem de etichete verzi, nu ezitați să ne contactați.

Grătarele pentru porci
Genugten Agri și-a dezvoltat propria rețea Multi-grid. Multi-grid îndeplinește cele mai înalte cerințe de calitate, certificare KOMO și are o rezistență la derapare de cel puțin 63 Leroux. Grătarele îndeplinesc cele mai noi cerințe de locuințe și regulile VAMIL. Avem permisiunea Ministerului Agriculturii din Țările de Jos pentru a furniza secțiunile închise legal solicitate de pardoseli cu grătare cu fante de până la 10 mm lățime pentru maximum 5%. Două grătare adiacente, prevăzute cu părți închise, sunt văzute ca o insulă separată dacă un porc se poate întinde pe ea. Sloturile în direcția longitudinală pot trece pe întreaga lungime.

Multi-grilele au o dimensiune standard de 60cm lățime x 16cm înălțime. Sunt disponibile în lungimi variabile de la 80cm la 310cm, fiecare crescând cu 10cm. Există un slot la fiecare 10 cm.

Posibilități:
– Fante de 20 mm în grătarele pentru scroafe
– Fante de 18 mm pentru creșterea scrofelor și creșterea porcilor.
– 10 mm pentru zonele închise. Complet închis pentru o combinație de zone închise sau pentru coridoare centrale. Lățimea fantei lungi laterale este disponibilă în 18 – 20 mm sau într-o versiune închisă. Zonele închise pot fi, de asemenea, slotate.

În plus față de rețeaua multiplă, Genugten Agri poate furniza și alte grătare de beton. Avem o relație de afaceri bună cu diverși furnizori, inclusiv Anders Beton (beton Veld-V). Putem furniza toate produsele de la acest furnizor.

Alte lucrări și produse din beton
În plus față de radierele pentru cuve, pereții cuvelor și grătarele pentru porci, Genugten Agri oferă și alte lucrări de beton. De exemplu; crearea de plăci de siloz de beton, coridoare etc. Turnarea, de exemplu, a buncărelor de beton pentru hrană, de asemenea, face parte din activități. La turnarea coridoarelor, Genugten Agri furnizează și instalează jgheaburi.

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp