Echipamente pentru ferme de creștere a porcilor

Genugten Agri este specializată în construcția și echipamentele fermelor moderne de porci. Datorită multor ani de experiență în dezvoltarea și producția de ferme, echipamente aferente și aplicarea acestor sisteme în fermele noastre de porci, vă putem furniza materiale testate care sunt potrivite pentru ani de producție fără probleme.

În prospectul de mai jos aruncăm o privire mai atentă asupra unora dintre posibilitățile privind echipamentul din fermele de creștere a porcilor. Printre altele, sunt examinate opțiunile privind aspectul fermei, jgheaburile de alimentare furaje lichide, grătarele din oțel și sistemele de alimentare. Pe lângă opțiunile din prospect, există mult mai multe posibilități care nu sunt menționate în prospect. Suntem bucuroși să examinăm opțiunile pe care le-am menționat sau altă opțiune pe care o propuneți.

Va fi bine să auzim că testăm continuu cele mai noi sisteme și produse în propriile ferme de porci. Astfel vă putem furniza cele mai recente date și vă putem spune întotdeauna exact la ce să vă așteptați.

Vă interesează echipamentele din fermele de creștere a porcilor? Contactați unul dintre angajații noștri sunând la +31 (0) 413 483 100 sau trimițând un e-mail la info@genugten-agri.nl.

Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp