Sistemul de încălzire cu două conducte

Este imposibil să se obțină un climat optim în perioadele mai reci fără un sistem de încălzire adecvat. Cel mai potrivit sistem pentru încălzirea camerei este sistemul cu două conducte. Acest sistem poate fi instalat oriunde, în interiorul canalelor de aer, de-a lungul pereților sau sub tavanul de aerisire. Vom calcula capacitatea de încălzire necesară pentru dvs., pe compartiment, clădire și, dacă este necesar, pentru întreaga fermă.

Datorită experienței de ani de zile în furnizarea și instalarea sistemului de încălzire cu două conducte, vă putem ajuta cu toate întrebările pe care le aveți cu privire la acest sistem. În prospectul de mai jos există mai multe informații despre instalare și avantajele și dezavantajele acestui sistem.

Este de la sine înțeles că suntem pregătiți pentru toate întrebările pe care le aveți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Ghid pentru conductele duble necesare

Presupunerea de bază care stă la baza acestei imagini de ansamblu este că clădirile sunt bine izolate și căldura generată de animale este suficientă pentru a compensa pierderile de transmisie ale clădirii. În acest caz, conductele duble sunt utilizate numai pentru încălzirea aerului de ventilație. Deoarece producția de căldură a animalelor tinere este încă ușoară și puțină, va fi necesară căldură suplimentară în primele săptămâni. Această încălzire suplimentară nu poate fi livrată cu cantitatea de conducte duble calculată mai jos. Dacă scopul este încălzirea fermei doar cu sistemul conductei duble, recomandăm instalarea a cel puțin 30% mai multe conducte. Nevoile suplimentare de încălzire trebuie, de asemenea, luate în considerare la punerea în funcțiune a unei noi instalații.

230 of 280 Watt/Meter

Geanodiseerd

Onderhoudsvrij / geen stofophoping

Emisie ridicată de căldură

Datorită conexiunii conice a țevilor cu aripioarele, căldura este canalizată către aripioare cu eficiență maximă. Prin urmare, conductele noastre duble oferă emisii de căldură excepțional de mari. Emisia de căldură cu două conducte a fost testată de centrul de cercetare german DLG. La o temperatură de alimentare de 70 ° C, emisia de căldură standard cu două conducte este de 230 W / m.

Goed toepasbaar bij renovaties

Direct uit voorraad leverbaar

Eenvoudig te monteren

Instalarea conductelor duble în orificiul de admisie a aerului

Când sistemul cu două conducte este instalat în canalele de admisie a aerului, acestea trebuie umplute cu glicol și este de asemenea necesar un schimbător de căldură. Utilizarea glicolului previne spargerea conductelor duble din cauza înghețului. Deoarece diferența de temperatură în cazul temperaturilor exterioare scăzute este mult mai mare atunci când conductele duble sunt instalate în canalele de admisie a aerului decât atunci când sunt instalate direct în cameră, emisia de căldură pentru aplicație este mult mai mare.

Țevile duble standard pot asigura o emisie de căldură de 400 de wați la o temperatură exterioară de -10 ° C și o temperatură a apei de 70 ° C. În acest caz, conductele duble negre vor avea o emisie de căldură de 500 de wați. Datorită posibilei acumulări de murdărie pe conductele duble și a temperaturii fluctuante a apei sistemului de încălzire, vă recomandăm să instalați cu 10% mai multe conducte Twin decât este necesar conform calculelor.

Specificații tehnice
Calitatea materialelorALMgSi, 6063
Tratament de suprafațăanodizat
Lungimi standard1.45, 1.93, 2.90, 5.80 metri
Conexiune22 mm
Grosimea peretelui2 mm
Grosimea profilului1,5 mm
Conținut de apă0,25 litru / m
Emisie de căldură - gol230 W / m
Emisie de căldură - negru280 W / m
Debit de apă 900 litri / oră
Pierderea de presiune6kPa / 100 m

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp