VVM Sisteme de hrănire pentru creșterea animalelor

O parte importantă a echipamentului dintr-o fermă de porci este sistemul de hrănire. Genugten Agri Projects B.V. este dealer oficial pentru sistemele de alimentare din VVM Techtrade din Germania.

VVM este un producător al unei game largi de instalații complete de hrănire pentru fermele de porci de calitate germană. VVM este situat în inima sectorului zootehnic german din Oldenburg Münsterland. Genugten Agri a instalat deja produsele VVM în multe ferme de porci. Clienții sunt încă foarte mulțumiți de produse. Dacă doriți să schimbați sistemul de hrănire din ferma dvs. de porci într-un transportor cu lanț / șnec flexibil sau căutați un sistem de hrănire în noua dvs. fermă, vă putem ajuta cu sistemele de hrănire ale VVM. Sistemele de alimentare ale VVM sunt ușor de instalat și constau din material rezistent, cu o durată lungă de viață. Sistemele de alimentare pot fi livrate în diferite lungimi.

Pentru mai multe informații despre produsele VVM Techtrade vă sfătuim să aruncați o privire la pliantele din linkurile de mai jos. Interesat? Contactați un angajat al Genugten Agri sunând la +31 (0) 413 483 100 sau trimițând un e-mail la info@genugten-agri.nl.

Contactează-ne

Informatii de contact

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Olanda
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
Camera de Comerț: 66429803
TVA: NL 8565 49 538 B01

whatsapp