CSR la Genugten Agri

CSR la Genugten Agri

Genugten Agri consideră că este important să fii o companie responsabilă care încearcă să găsească echilibrul corect între oameni, planetă și profit. Genugten Agri încearcă să realizeze acest echilibru pe următoarele subiecte:

Personal

Genugten Agri știe că este important să aibă grijă de angajații săi. Condițiile de muncă ale personalului trebuie să fie optime. Genugten Agri se asigură că angajații prezenți pe șantierele de construcții dispun de echipamente, mașini și alte materiale potrivite. Echipamentele utilizate de personalul Genugten Agri îndeplinesc cerințele legale și sunt inspectate în mod regulat.

Durabilitate

Genugten Agri consideră că este important să proiectăm o clădire care să fie durabilă. Când Genugten Agri primește un design (concept) de la client, începem prin a ne uita la design și încercăm să căutăm soluții mai durabile. Dacă clientul este de acord cu modificările, modificăm designul, astfel încât clădirea să fie mai durabilă. Prin urmare, proiectele sunt întotdeauna bine gândite. De exemplu, se iau în considerare utilizarea energiei, implementarea și durata de viață (lungă) a clădirii.

Furnizori

Deoarece Genugten Agri își propune să fie o companie responsabilă, ne așteptăm la același lucru de la furnizorii noștri. Materialele pe care le folosim în proiectele noastre de construcții sunt cumpărate din interior sau din străinătate și trebuie să îndeplinească întotdeauna cerințele legale. Genugten Agri vrea doar să furnizeze clienților săi cele mai bune materiale. Pentru a asigura această calitate, Genugten Agri achiziționează numai produse de la furnizori care au același standard în ceea ce privește calitatea materialelor.

Planetă

Avem o singură planetă și este inteligent să avem grijă de mediu. Acoperișul biroului și depozitului este acoperit cu panouri solare pentru a crea o sursă de energie durabilă. Încălzirea în birou este reglementată cu încălzire geotermală, care este o soluție ecologică. Pe lângă îmbunătățirea durabilității biroului și depozitului, încercăm să creăm un proiect de construcție ecologic într-un mod responsabil economic.

whatsapp