Serviciile noastre

Serviciile noastre

Genugten Agri Projects B.V.este cea mai bună alegere posibilă pentru construirea noii tale ferme. Vă puteți baza pe următoarele certitudini atunci când vă asociați cu noi:
 

 1. Partener de încredere
  Unul dintre cele mai importante aspecte pentru desfășurarea fără probleme a unui proces de construcție este livrarea la timp a materialelor de construcție. Facem aranjamente directe cu majoritatea producătorilor pentru livrarea acestor materiale. Pentru livrarea celorlalte materiale, colaborăm cu un număr select de companii care vând materiale de construcție. Aceasta este cea mai bună garanție pentru a avea un proces de construcție fără probleme. Ne recunoaștem responsabilitățile și avem asigurări adecvate. Termenii și condițiile generale pentru contractarea lucrărilor în sectorul construcțiilor 2013 (AVA 2013) se aplică contractelor noastre. Acești termeni și condiții identifică în mod clar la ce vă puteți aștepta de la noi.
 2. Sfaturile experților
  Angajații Genugten Agri Projects BV lucrează zilnic la construcția de ferme noi și la renovarea fermelor vechi. Experiența lor de ani le permite să vă ofere cele mai bune sfaturi posibile și vor discuta cu dvs. cele mai bune alternative de implementare posibile.

  Genugten Agri deține mai multe ferme de porci în care sunt testate noi sisteme în mod continuu. Vei face afaceri cu o companie experimentată și expertă.

 3. Propuneri clare
  Veți primi de la noi o propunere conturată clară, cu o descriere detaliată a materialelor utilizate și a activităților planificate. Sumele provizorii sunt indicate în mod clar acolo unde este cazul.
 4. Fără costuri suplimentare neprevăzute
  Atunci când costurile lucrărilor suplimentare depășesc 2.000 EUR, veți primi o estimare scrisă a prețului de la noi, în care vă vom cere întotdeauna permisiunea. Activitățile și lucrările suplimentare minore vor fi specificate clar pe factură.
 5. Convenirea asupra termenului/programului de construcție
  Vom pregăti un program pentru activitățile care vor fi desfășurate pe baza numărului de zile lucrabile și vom garanta un termen specific sau o dată de livrare.
 6. Inspecții intermediare
  Monitorizăm procesul de construcție în mod continuu. În colaborare cu clientul, se vor efectua diferite sub-livrări în timpul procesului de construcție, astfel încât orice deficiențe să poată fi detectate și rezolvate într-un stadiu incipient.
 7. Procedura de tratare a reclamațiilor
  Luăm reclamațiile în serios. Toate reclamațiile sunt înregistrate și veți primi o propunere în termen de 7 zile care să prezinte modul în care am dori să abordăm reclamația și cum va fi investigată și urmărită în continuare.
whatsapp